Sport

2013.09.10. 14:14

Óriási fájdalom, gyulaházi keserűség

Hiába rúgtak tizennégy gólt a vendégek, Bombera Mihály sérülése láttán lefagyott a mosoly az arcokról.

Hiába rúgtak tizennégy gólt a vendégek, Bombera Mihály sérülése láttán lefagyott a mosoly az arcokról. Letaglózó méretű csapást mért a Gyulaháza a sanyarú sorsú Nyírturára. A megyei másodosztály Rakamaz Takarék-csoportját pontvesztés nélkül vezető futballcsapat vendégként tizennégy gólt hintett a turaiaknak – Bombera Mihály súlyosnak tűnő sérülése láttán azonban lefagyott a mosoly az arcokról. A gyulaházi támadónak a második félidő derekán, 12–0-ás vezetésnél egy hirtelen mozdulat következményeként „elment” a térde. Óriási fájdalommal küszködött, az első diagnózis szerint elszakadtak a térdében a szalagok. A pénteki, tüzetesebb orvosi vizsgálat mondja ki a „végeredményt”.

– Ebből is látszik, hogy mennyire komolyan vettük a meccset: a lelkesedés következtében Misi olyan labdát próbált meg elérni, ami utólag kiderült: nem bizonyult szerencsés döntésnek – kesergett Bardi Béla gyulaházi polgármester, egyben az együttes edzője. – Roppant mód sajnáljuk, hogy így járt, jó formában volt, alapembernek számított, egyelőre abban bízunk, nagyobb az ijedelem, mint a valóságos probléma és hamarosan ismét köztünk lehet.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!