Sport

2013.10.17. 10:57

A lelkesedésből nem engednek!

A Fatum-NRK-Nyírsuli újabb kemény erőpróbája: pénteken a TF érkezik.

A Fatum-NRK-Nyírsuli újabb kemény erőpróbája: pénteken a TF érkezik. Noha a TF-Budapest csupán ötödik a tabellán – senki nem ringathatja abba a hitbe magát, hogy a jelenleg második helyen táborozó Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata automatikusan győzelemmel kalkulálhat. Mert bár a Bem-iskola csarnoka eleddig bevehetetlen bizonyult a látogatók számára, a péntek esti (kezdés: 18 óra) hazai csörte mindennek ígérkezik, csak habkönnyűnek nem.

Ez nem csupán az ellenfél kötelező tisztelete miatt állítható, a nyíregyháziak felettébb kemény csatára számítanak.

– Bonyolítja helyzetünket, bár ezt tudtuk, hogy Botos Fruzsinára a folytatásban, sajnos már nem számíthatunk – rögzítette a tényt Balázs István, a Fatum-Nyírsuli-NRK trénere. Mint ismert, a frontember a Békéscsaba elleni győzelemmel megvívott összecsapással búcsúzott a sportágtól. – Emiatt át kell szerveznem a csapatot, mégpedig szűkre szabott idő alatt, csupán három edzés maradt arra, hogy kipróbáljuk az új felállást. Ráadásul, akik bevethetők ezen a poszton, gyakorlatilag alig több, mint két hete edzenek folyamatosan: Andrejkovics Alexandra és Hengsperger Anna hosszú időn keresztül sérült volt.

Mindettől függetlenül abban bízom, hogy az a csapatmunka, határtalan lelkesedés jellemzi a továbbiakban is szereplésünket, amit eddig mutattunk, vagyis megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni a mérkőzésből. A TF nagyon jó együttes, sokat elárul erejéről, hogy a tavalyi bronzérmes Békéscsabát, idegenben 3:0-ra verte. Egyértelműen bravúr lenne a győzelmünk, de változatlanul hiszek játékosaimban!

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!