Sport

2013.10.30. 16:27

Álomszerű kezdés után vereség a Hewitt-verőtől

Nyíregyháza - Fucsovics Márton döntő szettes mérkőzésen szenvedett vereséget a németországi tenisz ATP-challangerversenyen.

Nyíregyháza - Fucsovics Márton döntő szettes mérkőzésen szenvedett vereséget a németországi tenisz ATP-challangerversenyen.

Két magyar kezdte a főtáblás küzdelmeket a németországi Eckentalban, a 30 ezer euró összdíjazású ATP-challengertornán, ám szerda délutánra már sajnos egyikük sem maradt versenyben. Az ilyen jellegű tornán debütáló Gödry Levente (1252. a világranglistán) még kedd este szenvedett 6:4, 6:4-es vereséget a német Robin Kernnel (356.) szemben, szerdán pedig következett Fucsovics Márton (231.).

A nyíregyházi teniszező az ötödik helyen kiemelt Dustin Brownnal (136.) találkozott, aki idén Wimbledonban úgy jutott elé a harmadik fordulóig, hogy legyőzte a korábbi világelsőt, az ausztrál Lleyton Hewittot. Marci álomszerűen kezdte a mérkőzést német riválisával szemben, 18 percnyi játék után szerzett 6:1-es előnyt. Addig az ellenfél ütött több kettős hibát, utána Fucsovics szervája esett vissza, így Brown egy brékkel egyenlített, 6:3-ra.

A harmadik szett elején a nyíregyházi legény újra elveszítette adogatójátékát, és ezt kihasználva Brown végül 1:6, 6:3, 6:3-ra nyerte meg az első fordulós, szőnyeg borításon vívott mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!