Sport

2013.10.28. 09:10

Döme labdába rúg Kemecsén

A szerdai Honvéd elleni kupameccsre körültekintően készül a szabolcsi egyesület.

A szerdai Honvéd elleni kupameccsre körültekintően készül a szabolcsi egyesület. Ügyelnek a részletekre, Nem is tehetnek más a kemecseiek. A megyei első osztályú futballcsapat jeles eseményre hangol: szerdán (kezdés: 12.30) Magyar Kupa mérkőzésen fogadja a Budapest Honvédot. Márpedig az élvonalbeli együttes fellépése meglehetősen komoly előkészületi munkálatot igényel. Olyannyira, hogy a legjobb tizenhat közé jutásért kiírt összecsapás előtt egy nappal szakavatott úriemberek szállják meg a létesítményt.

Délelőtt kilenc órakor a Katasztrófavédelem, a nyíregyházi Városi Rendőrkapitányság, az országos Mentőszolgálat, valamint a Magyar Labdarúgó Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei képviselői pályabejárást tartanak. Nem csak ők lesznek résen... Biztos, ami biztos: a pedáns lebonyolítás érdekében a kiemelt rendezvényként kezelt mérkőzést profi rendezők biztosítják. A fővárosi klub kedd estére jelezte érkezését, információk szerint harminc, ötven piros-fekete drukker hallathatja hangját a meccsen.

Ugyanakkor a Kemecse igyekszik minden szinten kitenni magáért.

A kezdőrúgást Détári Lajos, a Honvéd korábbi klasszisa, ötszörös világ-, 61-szeres magyar válogatott játékos végzi el. Döme mellett a nyíregyházi szurkolók által jól ismert, no meg kedvelt Csehi Tibor szintén elfogadta a meghívást, akárcsak Hamar István – köztudott, a régi szép években mindketten frontemberei voltak a kispesti gárdának.

Immár csak egy dolog hiányzik a megfelelő körítéshez – minél több néző. Noha a találkozó korán, ebédidőbe kezdődik, a kemecsei stáb bízik abban, hogy sokan kíváncsiak lesznek az egyesület számára nagy jelentőségű mérkőzésre.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!