Sport

2013.10.05. 17:57

Kétszer is vezettek, ám pontot nem szereztek

Nyírbátor - Az NB III-as nyírbátoriak győzelmi esélyt szalasztották el a Jászapáti otthonában.

Nyírbátor - Az NB III-as nyírbátoriak győzelmi esélyt szalasztották el a Jászapáti otthonában.

A bátori csapat nyerhető mérkőzésen erőtlenül, bágyadtan játszott, ennek ellenére kétszer is vezetett a szombaton Jászapátiban rendezett NB III-as bajnokin. Az ellenfél aztán a durva egyéni hibákat kihasználva egyenlített, majd a hajrában tizenegyesből született góllal (amelynél cserelehetőség híján a kiállított Tóth Szilveszter helyére Ráti Gergő állt a gólvonalra) a győzelmet is megszerezte. A vendégek részéről nagy kár a Jászapátiban hagyott három pontért.

NB III.: Keleti csoport, 8. forduló

Jászapáti FK–Nyírbátori FC 3–2 (1–1)

Jászapáti, 100 néző, v.: Berényi.

Jászapáti: Balogh T. – Kállai N., Varga M. (Török S., 72.), Benkó, Somodi N., Karácsony, Vén, Kőbányai, Kotula (Horváth M., 92.), Csőke, Kiskapusi. Edző: Herédi Attila.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Boros D., Mészáros M., Ricsei, Haburcsák K. (Lipcsei M., a szünetben), Szilágyi K., Erdei Z., Ambrusz, Jeddi, Vasas T. (Ráti, 80.), Kovács Á. (Csáki J., a szünetben). Edző: Márton István.

Gól: Kotula (35., 85. – a másodikat 11-esből), Kőbányai (55.), illetve Vasas T. (7.), Lipcsei M. (51.).

Kiállítva: Tóth Sz. (a tizenhatoson belül buktatta Kotulát, 82.).

Jó: Kállai N., Vén, Kőbányai, Kotula, illetve Boros D., Vasas T.

(Tudósító: Janovics János)

Herédi Attila: – A kidolgozott helyzetek és a mutatott játék alapján úgy érzem, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot a szervezett Nyírbátor ellen.

Márton István: – Kétszer is vezettünk, pontot mégsem szereztek. Az egyéni hibák is pontjainkba kerülnek, gratulálok a Jászapátinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!