Sport

2013.10.11. 07:57

Továbbjutás, kettős győzelemmel

Nyíregyháza - A legjobb nyolc közé jutott a női röplabda Magyar Kupában a Fatum-NRK- Nyírsuli együttese, mégpedig kettős győzelemmel.

Nyíregyháza - A legjobb nyolc közé jutott a női röplabda Magyar Kupában a Fatum-NRK- Nyírsuli együttese, mégpedig kettős győzelemmel. A Miskolc elleni párharc első mérkőzését meglehetősen nagy különbséggel, 3:0-ra nyerte a nyíregyházi csapat, amely a borsodi visszavágón semmi nem bízott a véletlenre. A negyedik szett behúzásával végképp eldőlt, hogy a nyírségiek folytathatják szereplésüket a kupasorozatban, de nem elégedtek meg ennyivel – ezúttal is legyűrték az első meccshez képest jóval nagyobb ellenállást tanúsító az élvonalbeli riválisukat.

KM

Röplabda: női, Magyar Kupa

Nyolcaddöntő, visszavágó

Miskolc–Fatum-Nyírsuli-NRK 2:3 (17, -22, 23, -15, -9)

Miskolc, 100 néző, v.: Hóbor, Pőcze. Fatum-Nyírsuli-NRK: Savic, Sikos 20, Erdősné 9, Berényi E. 3, Botos F. 11, Roma F. 15. Csere: Petróczy (liberó), Andrejkovics 5, Siktku 1, Vén E. 2, Janetka, Szabó I. 1. Edző: Balázs István.

Továbbjutott: a Fatum-Nyírsuli-NRK, 6:2-es összesítéssel.

Mesterszemmel

Balázs István: – Az első mérkőzéshez képest óriásit javuló Miskolc ellen, ha kicsit nehezen is, de nagy akarással megérdemelten nyertünk és jutottunk a legjobb nyolc közé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!