Sport

2013.11.17. 15:31

Idegenben sikerült, otthon már nem

Nyírbátor - A gödöllői győzelem után vasárnap hazai pályán a Szeged ellen veszített a Nyírbátori ASE extraligás férfi asztalitenisz-csapata.

Nyírbátor - A gödöllői győzelem után vasárnap hazai pályán a Szeged ellen veszített a Nyírbátori ASE extraligás férfi asztalitenisz-csapata.

Idegenben nyert, hazai pályán pedig veszített a hétvégén a Nyírbátori ASE extraligás férficsapata. Szombaton a kötelezőnek tűnő győzelmet fáradtságos munkával hozta a nyírbátori csapat, amely egységesebb volt ellenfelénél, hiszen mindhárom játékosa két-két győzelmet aratott. Ezzel a bátoriak megszerezték első pontjaikat a mostani sorozatban, a gyűjtögetést vasárnap a Szeged AC elleni hazai környezetben folytathatták. A duplázás nem jött össze, elsősorban azért, mert a bátoriak nem bírtak a korábbi válogatott játékossal, Vitsek Ivánnal, illetve 4–3-as vendégvezetésnél két mérkőzést is nyert állásból veszítettek el a döntő játszmában.

Extraliga, férfi

Gödöllői EAC–Nyírbátori ASE 3–7

Monostori, Do Phoung Nam–Varga Z., Majoros B. 0:3, Daru–Varga Z. 3:2, Monostori–Majoros B. 0:3, Do Phoung Nam–Bari 3:1, Do Phoung Nam–Varga Z. 0:3, Daru–Majoros B. 2:3, Monostori–Bari 1:3, Do Phoung Nam–Majoros B. 3:2, Daru–Bari 1:3, Monostori–Varga Z. 0:3.

Nyírbátori ASE–Szeged AC 4–6

Varga Z., Majoros B.–Vitsek, Koszó 0:3, Majoros B.–Varga Cs. 3:2, Bari–Vitsek 1:3, Varga Z.–Koszó 3:1, Majoros B.–Vitsek 1:3, Varga Z.–Varga Cs. 3:2, Bari–Koszó 1:3, Varga Z.–Vitsek 2:3, Majoros B.–Koszó 2:3, Bari–Varga Cs. 3:0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!