Sport

2013.11.19. 10:50

Róluk nem mondható el...

A Fatum-Nyírsuli-NRK – másfél hét szünet után – szerdán kupameccsen fogadja a TF-Budapest csapatát.

A Fatum-Nyírsuli-NRK – másfél hét szünet után – szerdán kupameccsen fogadja a TF-Budapest csapatát. Nem könnyű alkalmazkodni a menetrendhez. A Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata olykor erőltetett menetben, alig néhány nap leforgása alatt több, amint kétezer kilométert buszozva három bajnoki meccset is letudott, majd sokáig semmi... A nyíregyházi együttes másfél hete lépett utoljára pályára, mígnem szerdán a TF-Budapest ellen Magyar Kupa összecsapáson mutatja meg magát. A legjobb négy közé jutásért kiírt párharc első felvonásán a szabolcsiak hazai közegben próbálnak előnyt kicsikarni – mégpedig a szokásos helyszínen, a Bem-iskolában csarnokában (kezdés: 18 óra).

– Ezzel a héttel a csapat felkészülésében egy rövid, mikrociklus kezdődött, ami december 8-án, a Vasas elleni hazai bajnoki meccsel zárul – vázolta a közeljövő terveit Balázs István, a Fatum-Nyírsuli-NRK trénere.

– A célkitűzése ennek a szakasznak a tisztes helytállás a Magyar Kupában, és a három bajnoki mérkőzésből minimum kettő megnyerése. A TF eddig összesen két vereséget szenvedett a bajnokságban, változatlan összeállításban tudta végigjátszani a találkozókat, ugyanaz rólunk egyáltalán nem mondható el. Bár Erdősné játékra jelentkezett, és a térdsérüléséből lassan felépülő Roma Flóra is edzett már, de teljes mértékben még nem terhelhető, így elképzelhető, hogy liberó poszton próbáljuk ki. A vállával küszködő Hengspeger Anna továbbra sincs velünk, nélküle próbálunk szoros eredményt elérni.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!