Sport

2013.11.27. 16:45

SZON-ÉLŐ - Magyar Kupa: Nyíregyháza Spartacus vs. Szombathelyi Haladás 0-1 (0-1)

Nyíregyháza - A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Nyíregyháza Spartacus gárdája Szombathelyi Haladás csapatát fogadta szerdán 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Szabolcs Online-on.

Nyíregyháza - A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Nyíregyháza Spartacus gárdája Szombathelyi Haladás csapatát fogadta szerdán 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Szabolcs Online-on.

Nyíregyháza

0 - 1

Szombathely

Nyíregyháza, 2013.11.27. 17:00


A Nyíregyháza Spartacus vs. Szombathelyi Haladás (0-1) Magyar Kupa mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.



[poll id="569"]


[liveticker name="szon-live-magyar-kupa-nyiregyhaza-spartacus-vs-szombathelyi-haladas-2013-11-27-szerda-1700"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntő, 1. forduló

Nyíregyháza Spartacus vs. Szombathelyi Haladás

0 - 1   (0 - 1)

Nyíregyháza, 800 néző. V.: Solymosi P. (Varga Zs., Márkus T.).


Nyíregyháza Spartacus: Ovsiyenko - Patály, Polényi, Gengeliczki, Törtei, Rubus, Minczér, Reznek, Csordás, Sándor, Szilágyi. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Szombathelyi Haladás: Rózsa - Fehér, Szakály, Andorka, Tóth, Ugrai, Predrag, Radó, Simon, Devecseri, Halmosi. Vezetőedző: Artner Tamás


Gólszerző: Halmosi a 11. (0-1) percben.

Sárga lap: Csordás a 20., Bosnjak az 58. és a 67., Radó a 91. percben.

Kiállítás: Bosnjak a 67. percben.

Csere: Pákolicz helyett Pákolicz a 45., Szakály helyett Gyurján és Halmosi helyett Iszlai a 46., Sándor helyett Paku az 58., Andorka helyett Németh a 66., Polényi helyett Kákonyi a 69. percben.


A szombathelyi Haladás ellen szeretne meglepetést okozni a Nyíregyháza Spartacus.

Törtei Tamás ötödik sárgáját gyűjtötte be, szerdán kupameccs a Haladás ellen.

Labdarúgó gólvadászlista: Bajzát Péter közelít a balmazújvárosi Urbin Péterhez, a szombaton 11 gólig jutott Deskó Dávid megduplázta addigi góljai számát.

Az NB II listavezetője, a Nyíregyháza Spartacus csapata a Magyar Kupa 5. fordulójában a Szombathelyi Haladást fogadja a Városi Stadionban. A szerdán 17.00-kor kezdődő kétfelvonásos kupameccs odavágójáról élőben tudósítunk a Szabolcs Online-on. Ön mit tippel a meccsre?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!