Sport

2013.11.18. 11:25

Tizenegy döntő szett és egy keresztelő

Asztalitenisz csapatbajnokságok: apagyi vereség az NB I-ben, győzelem az NB III-ban, a Kemescve nagy csatában nyert az NB II-ben, nyert a Namény és a Nyírbátor III is.

Asztalitenisz csapatbajnokságok: apagyi vereség az NB I-ben, győzelem az NB III-ban, a Kemescve nagy csatában nyert az NB II-ben, nyert a Namény és a Nyírbátor III is.

NB I., férfi

Apagy SE–ASE Szécsény 3–15

Az esélyesebb szécsényiek ellen szorosabb eredmény elérése sem nyílott esélye az Apagynak. A mérkőzést megtekintők számára viszont kellemes élményt szerzett a találkozó, mert a jó színvonalú mérkőzéseken ízelítőt kaphattak a pingpong szépségeiből. Győztek: Nagy B., Hodász és a Berecki D., Hodász páros 1-1.

NB II., férfi

Trió-Maxi Kemecse SE–Gödöllői EAC II 10–8

Négy és fél órás gigászi harcban, tizenegy döntő szettes mérkőzés és egy keresztelő. Gy.: Tóth Zs. 4, Németh T., Berecki Zs. 2-2, a Tóth Zs., Berecki és a Király Cs., Németh T. páros.

Pénzügyőr SE III–Apagy SE II 17–1

A két párost követően még 1–1 volt az állás, de ezt követően a hazai csapat elsöprő sikeréhez kétség sem férhetett. Szorosabb lehetett volna az eredmény, ha az apagyiak közül hárman is nem küszködnek betegséggel. Gy.: a Nyikos R., Szűcs A. páros.

Váci RSE II–Nyírmadai ISE 14–4

Nem teljesen ideális körülmények várták a nyírmadaiakat, de nem ezen múlott, hogy a jobb erőkből álló csapat ellen nem volt esély a pontszerzésre – igaz, a végeredmény lehetett volna szorosabb. Gy.: Pacuk P. 3, Szabó S. 1.

NB III., férfi

Szerencs VSE–Várdai ASE 12–6

Az éllovas dolgát igyekezett megnehezíteni a Várda, és ez helyenként sikerült is neki. Gy.: Arady, Pokol P. 2-2, Márföldi és az Arady, Márföldi páros 1-1.

Útfestők-Apagy SE III–Szerencs VSE 11–7

A hat fordulót követően veretlen listavezető végig az eredmény után futott a győzelem érdekében mindent megtevő és jó napot kifogó apagyiak ellen. A hazaiak esélyesebb riválist győztek le, bravúrral. Gy.: Fodor G. 4, Poór T., Zachár 2-2, Budai P., a Fodor G., Poór T. és a Zachár, Budai P. páros.

Várdai ASE–Borsod Volán II 5–13

A Kisvárda tisztességgel helytállt a csoport legjobb csapata ellen. Gy.: Márföldi 2, Újvári, Pokol P. és a Márföldi, Arady páros 1-1.

Vásárosnaményi SE–Hortobágy LSE 15–3

Érvényesítette a papírformát a naményi csapat, a nagyobb játékerő a végeredményben is megmutatkozott. Gy.: Szilágyi Z., Sztoj, Tuckanjuk 4-4, Nagy A. 2, és a Sztoj, Szilágyi Z. páros.

Vámospércsi ASE–Nyírbátori ASE III 8–10

Örvendetes, hogy a rutinos Bánhidi Emil és Szöllősi Tamás mellé egyre inkább felzárkózik a 15 éves Szeles Balázs, és győzelemhez segíti a nyírbátori csapatot. Gy.: Bánhidi 4, Szöllősi T., Szeles B. 3-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!