Sport

2013.11.28. 12:08

Vénnel tovább fiatalodnak

A Fatum-Nyírsuli-NRK tizenöt éves centere kezdőként bizonyíthat a Veszprém elleni hazai meccsen.

A Fatum-Nyírsuli-NRK tizenöt éves centere kezdőként bizonyíthat a Veszprém elleni hazai meccsen. Három hét – hosszú idő. A Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata november 10-én tudta le eddigi utolsó bajnoki fellépését, nagyot domborítva. Ráadásul idegenben, nevezetesen Kaposváron aratta nyolcadik győzelmét –az akkortájt sérülésektől tizedelt – szabolcsi egylet, amely tartósan berendezkedett a tabella élcsoportjában.

Pénteken (kezdés: 18 óra), immár visszaköltözve a bujtosi csarnokba, a Veszprém ellen „kinézhet” az újabb siker, pláne, ha továbbra is harcos erényeket csillogtat a gárda. Minderre szükség mutatkozik, elvégre alig negyvennyolc órával később a Palota vendégeként is lehet sansza a Nyíregyházának.

– Úgy, tűnt, hogy a TF elleni kupameccsen összeállt az a csapat, amellyel azt gondoltam, meg tudjuk oldani a hátralévő feladatokat, sajnos, Roma Flóra kiválása keresztülhúzta számításaimat – utalt Balázs István, az NRK trénere arra, hogy az ominózus összecsapáson már csaknem kiegyenesedtek a sorok. – Emiatt az akkor kipróbált a szerkezeten már nem kívánok változtatni, csupán azon belüli személycseréken morfondírozom: a sérült játékos helyén a jól teljesítő Szabó Ivettnek adok lehetőséget, míg a megüresedő centerposzton az edzéseken jól teljesítő, tizenöt éves Vén Eszter kezdőként bizonyíthat. Bízom abban, hogy a társaság folytatja jó szereplését, és eredményesen leszünk túl a hét végi két találkozón. Mindkét meccsen győzelmet várok a lányoktól!

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!