Sport

2013.12.09. 19:26

12 érmet nyertek a szabolcsi dzsúdósok a Mikulás Kupán

<p style="text-align: left;">Miskolc - Az év hagyományos évzáró versenyén vettek részt a megyei cselgáncsosok Miskolcon a MVSC sportcsarnokában megrendezett Mikulás Kupán.

Miskolc - Az év hagyományos évzáró versenyén vettek részt a megyei cselgáncsosok Miskolcon a MVSC sportcsarnokában megrendezett Mikulás Kupán. Hat tatamin 3 korcsoportban mérették össze magukat az Észak-Keleti Régió dzsúdósai melyen megyénket az elmúlt évek sportágfejlesztési tevékenységnek köszönhetően népes, 21 fős, csapat képviselte, amire évtizedek óta nem volt példa a sportág történetében. Az szakmai munka minőségét mutatja, hogy az év legnagyobb régiós versenyén a versenyzőinknek a Mikulás 12 érmet, közte 5 aranyérmet hozott a "csizmába", a judo-bögre és mikuláscsomag mellé.

Eredmények (Név, Klub, korcsoport)

1. Vaska Lili (Vásárosnamény U9), Vaska Fanni (Vásárosnamény U11) , Insticei Réka (Vásárosnamény, U11) Balogh Bence (Máriapócs, U11), Szente Ágnes (Nyírbogát, U13)

2. Szente Emese (Nyírbogát, U9), Hohner Zsófia (Vásárosnamény, U9) Insticei Hajnal (Vásárosnamény, U11) Diczkó Veronika (Nyírbogát, U13)

3. Matyi Éva (Vásárosnamény, U13) Kakuk Eszter (Vásárosnamény, U13) Mocsár Gréta(Nyírbogát, U11), Szabó Zsuzsanna (Vásárosnamény, U11), Virág Vendel Zsolt (Nyírgyulaj, U13)

Felkészítőik voltak: Batizi István, Lőrincz Ottó, Stamusz Péter

Insticei Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!