Sport

2013.12.18. 18:47

Galambos parádézott a ketrecben

Nyíregyháza - A Végrehajtónak nem volt ellenfele az orzságos bajnokságon.

Nyíregyháza - A Végrehajtónak nem volt ellenfele az orzságos bajnokságon.Szép nyíregyházi siker született nemrégiben Dunaharasztiban, az MMA szövetség által rendezett országos bajnokságon. A Nyíregyházi Pitbull-Kelly Team tagjai közül ketten is részt vettek a viadalon. Szabó Gábor Végrehajtó peches volt, hiszen két ellenfele is visszalépett, így nem tudta bemutatni tudását. Nem úgy Galambos Sándor, aki a hazai klub világbajnoki bronzérmese, László Zsolt ellen lépett ketrecbe.

A 3x3 percesre tervezett meccs idő előtt vége tért, mert Galambos hamar megtorpantotta a nagy erejű rúgásokkal és ütésekkel indító riválisát. A nyíregyházi harcos többször is földre kényszerítette ellenfelét, akinek a testére és fejére záporoztak az ütések. A hazai egy ideig még állta a sarat, ám a harmadik felvonás második percében repült a törölköző, így Galambos Sándor szerezte meg a bajnoki címet.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!