Sport

2013.12.05. 09:27

Jutalomként láthatta a világsztárokat

Nyíregyháza - Juhász Bence az idei remek eredményei elismeréseként ott lehetett a Papp László Sportarénában.

Nyíregyháza - Juhász Bence az idei remek eredményei elismeréseként ott lehetett a Papp László Sportarénában.

Az idei minitenisz versenyeken elért kiváló eredményeiért Juhász Bence, a Nyíregyházi Tálentum TE versenyzője tiszteletjegyet kapott a Tennis Classics elnevezésű rendezvényére, amelyet a budapesti Papp László Sportarénában rendeztek.

A „kis” Bence olyan kiváló játékosokat láthatott élőben, mint a többszörös Grand Slam-győztes avéd Mats Wilander, vagy a maiak közül a két francia Gaël Monfils, Jo Wilfried Tsonga, illletőleg a Top 10-ben lévő német Tommy Haas. Ennek ellenére meglepetésre a világranglista 80. helyén tanyázó ciprusi Markosz Bagdatisz nyerte meg az egyéni viadalt.

Az összesen hat és fél óráig tartó meccsözön akár hosszú is lehetett egy hétéves fiú számára, aki első ízben vehetett részt ilyen rangos eseményen. Ám mégsem, mivel egyrészt őt is ámulatba ejtették ezek a világsztárok, akik bemutatót tartottak bravúros képességeikről, ugyanakkor megmutatták azt is, hogy zseniális tenisztudásuk mellett a tréfa nagy mesterei is. Másrészt az est folyamán számos minitenisz versenyekről megismert vetélytársaival is összefutott és így szinte pillanatok alatt elszaladt ez a felejthetetlen esemény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!