Sport

2013.12.11. 09:16

Tizenhét érmet hozott a Mikulás a judósoknak

Az év hagyományos évzáró versenyén vettek részt a megyei cselgáncsozók Miskolcon a MVSC sportcsarnokában megrendezett Mikulás Kupán.

Az év hagyományos évzáró versenyén vettek részt a megyei cselgáncsozók Miskolcon a MVSC sportcsarnokában megrendezett Mikulás Kupán. Hat tatamin három korcsoportban mérették meg magukat az Észak-Keleti Régió judósai, melyen a szabolcsi színeket – az elmúlt évek sportágfejlesztési tevékenységnek köszönhetően – népes, 21 fős, csapat képviselte, amire évtizedek óta nem volt példa a sportág történetében.

Az szakmai munka minőségét mutatja, hogy az év legnagyobb régiós versenyén a versenyzőinknek a Mikulás 12 érmet, közte 5 aranyérmet „hozott a „csizmába”, a judo-bögre és mikuláscsomag mellé.

 

Mikulás Kupa

Aranyérmet szerzett: Vaska Lili (Vásárosnamény U9), Vaska Fanni (Vásárosnamény U11) , Insticei Réka (Vásárosnamény, U11) Balogh Bence (Máriapócs, U11), Szente Ágnes (Nyírbogát, U13)

Ezüstérmes: Szente Emese (Nyírbogát, U9), Hohner Zsófia (Vásárosnamény, U9) Insticei Hajnal (Vásárosnamény, U11) Diczkó Veronika (Nyírbogát, U13)

Bronzérmes: Matyi Éva (Vásárosnamény, U13) Kakuk Eszter (Vásárosnamény, U13) Mocsár Gréta(Nyírbogát, U11), Szabó Zsuzsanna (Vásárosnamény, U11), Virág Vendel Zsolt (Nyírgyulaj, U13)

Felkészítők: Batizi István, Lőrincz Ottó, Stamusz Péter

 

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!