Sport

2014.01.21. 14:53

A Grund Focisuliban jártak Gengeliczkiék

Nyíregyháza - A Spartacusnál fontosnak tartják azt, hogy a klub szoros kapcsolatot ápoljon a fiatalokkal.

Nyíregyháza - A Spartacusnál fontosnak tartják azt, hogy a klub szoros kapcsolatot ápoljon a fiatalokkal.

A Nyíregyháza Spartacus fontosnak tartja, hogy a jövőben a Szpari játékosai szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki az utánpótlás korosztályú gyerekekkel, ezzel is ösztönözve őket mind a sportra, mind a futball szeretetére és a mérkőzések látogatására. Már a felkészülés ideje alatt rendszeresen el fognak látogatni egy-egy osztályhoz, utánpótlás-csapathoz, és ezt a klub igyekszik egyre rendszeresebbé tenni.

Nyitányként hétfőn délután a Nyíregyháza Spartacus FC néhány játékosa, így Gengeliczki GergőTörtei Tamás és Rubus Tamás ellátogatott a Grund Focisuli növendékeinek edzésére.

- A Grund Focisuli 2008-ban alakult meg utánpótlás nevelő egyesületként, Nyíregyházi székhellyel. Megyei szinten minden korosztályban képviseltetjük magunkat, utánpótlás-, felnőtt-, illetve futsal csapatainkkal büszkélkedhetünk. Száznegyven igazolt játékosunk van, és hat fős edzői stábbal dolgozunk. A gyeremekek folyamatos fejlődése mellett fontos számunkra, hogy a futball és a sport az életformájukká váljon. Ezért is volt nagy öröm számunkra, hogy a Szpari felnőtt játékosai ellátogattak hozzánk, a gyerekekhez. Hatalmas élmény volt ez nekik, hisz a példaképeikkel együtt futballozhattak, és persze gyarapíthatták az aláírás gyűjteményeiket is - vélekedett a látogatásról Csire Sándor, a Grund Focisuli elnöke.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!