Sport

2014.01.28. 14:11

A gyulaházi csapatot nem tudták megállítani

Négy nemzet (szlovák, román, ukrán és magyar) részvételével, U12-es korcsoportos labdarúgó teremtornát rendezett a Cigánd SE.

Négy nemzet (szlovák, román, ukrán és magyar) részvételével, U12-es korcsoportos labdarúgó teremtornát rendezett a Cigánd SE. Az eseményen tizenkét csapat lépett színre – köztük négy szabolcsi legénység. A Gyulaháza élen zárta a csoportkört, majd a legjobb négy között – a jól megtermett játékosokat felvonultató – szlovák FA Buzica ellen 2–1-re diadalmaskodva masírozott a döntőbe.

A fináléban a Hajdúszoboszló szerzett vezetést, a gyulaháziak azokban két remekbe szabott góllal fordítottak és veretlenül megnyerték a tornát.

Idevágó információ, hogy a hét végén, hasonlóan színvonalasnak ígérkező, nemzetközi U11-es torna házigazdája lesz Gyulaháza.

 

Teremlabdarúgás

U12-es torna, Cigánd

A végeredménye: 1. Gyulaháza KSE, 2. Hajdúszoboszlói SE, 3. Cigánd SE, 4. FA Buzica, 5. Loki Focisuli, 6. Nyírbátor FC, 7. Várda SE, 8. FC Tiszaújváros, 9. SDJUDSOR Uzhgorod, 10. Tarpa SC, 11. Mara Baia Mare, 12. Gyüre SE

Különdíjak. Gólkirály: Molnár Richárd (Nyírbátor FC). Legjobb kapus: Molnár Benedek (Hajdúszoboszlói SE). Legjobb mezőnyjátékos: Benkő László ( Gyulaháza KSE)

 

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!