Sport

2014.01.17. 11:03

Édesapja csapata ellen debütál a csatár

Szilágyi Norbertet is beveti az Arany Fácán Kupa soros mérkőzésén az NB III-as nyírbátori csapat.

Szilágyi Norbertet is beveti az Arany Fácán Kupa soros mérkőzésén az NB III-as nyírbátori csapat.Újabb három játékos mutatkozik be az NB III-as Nyírbátor színeiben az Arany Fácán Kupa felkészülési futballtornán. A házigazdaként szombaton 13.30-tól pályára lépő bátoriak a Vásárosnamény elleni mérkőzésen bevetik Szilágyi Norbertet, aki éppen az édesapja által edzett megyei II. osztályú legénység ellen mutatkozik be leendő (?) csapatában.

A Nyíregyháza Spartacus korábbi csatára az elmúlt éveket Ausztriában töltötte, most is van több lehetősége arra, hogy a nyugati határ túloldalán folytassa pályafutását, ám amennyiben ezek nem válnak valóra, akkor minden bizonnyal Nyírbátorban szerepel a tavaszi szezonban.

Rajta kívül ugyancsak pályára lép Fabu Márton és Sándor Dávid – a két fiatal labdarúgó a Nyíregyháza Spartacustól került kölcsönbe az NB III-as csapathoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!