Sport

2014.01.15. 17:36

Katona és Popovics is távozik

Nyíregyháza - Csütörtökön ismét a Sportkórházban tesztelik a Szpari focistáit.

Nyíregyháza - Csütörtökön ismét a Sportkórházban tesztelik a Szpari focistáit.

Újabb két játékossal bontott közös megegyezéssel szerződést a Nyíregyháza Spartacus. A szerdai megállapodás alapján Katona György és Popovics Bertold is távozik a piros-kékektől, a klub vezetése mindkét játékosnak megköszönte azt a teljesítményt, amit a rövidebb-hosszabb időszak alatt a Szparinál eltöltött. Katona György megyebeli, egy éve került nyíregyházára ősszel főként a Ligakupában és a Magyar Kupában játszott, és kilenc mérkőzésén két gólt szerzett. Popovics Bertold októberben érkezett, négy szer lépett pályára a Ligakupában és kétszer a Magyar Kupában.

A többiek szerdán kora délután edzettek, társaihoz ismét csatlakozott Balogh János kapus, aki hétfőn és kedden a válogatott keret edzéseink vett részt. Csütörtökön, miként kedden, ismét kevesebben edzenek majd itthon, hiszen a játékosok második turnusa utazik a Sportkórházba, a terheléses vizsgálatra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!