Sport

2014.01.31. 10:12

Ott, ahol Wawrinka az első kiemelt

Fucsovics Márton a franciaországi Montpellier-ben játszik selejtezőt a hétvégén.

Fucsovics Márton a franciaországi Montpellier-ben játszik selejtezőt a hétvégén. Hazai pályán versenyez Fucsovics Márton. Nem, sajnos nem Magyarországon, hanem a nizzai akadémiájához közeli Montpellier-ben. A világranglistán a 181. helyen álló nyíregyházi teniszezőnek nem kellett naphosszat vonatozni vagy repülőn töltenie ahhoz, hogy ott lehessen az újabb ATP 250-es versenyen, pénteken kényelmesen, az edzője, Oliver Tauma társaságában töltött háromórás autózás után érkezett meg a másik dél-francia városba.

Marci a Nyíregyházán töltött napokkal feltöltődött, kiheverte az Australian Open fáradalmait és csalódását, jó formában érzi magát. Szombaton már a selejtezőben lép pályára, ha sikerül három mérkőzést nyernie, akkor csatlakozik a főtábla mezőnyéhez. A verseny első kiemeltje a friss Grand Slam-győztes, a világranglista harmadik helyére előreugrott svájci Stanislas Wawrinka, akit Fucsovics a londoni ATP-világbajnokság óta jó cimboraként üdvözölhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!