Sport

2014.01.03. 11:28

Szőke-góllal indult a nagy torna

Nyíregyháza - Pénteken négy csoport résztvevői meccselnek a Kelet-Magyarország–Eissmann Hungária Kupán.

Nyíregyháza - Pénteken négy csoport résztvevői meccselnek a Kelet-Magyarország–Eissmann Hungária Kupán.És elkezdődött! Formabontóan, hármas kezdőrúgással vette kezdetét pénteken tíz órakor a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária teremfocitorna a bujtosi csarnokban. Bicsérdy Rita, a Sky Travel tulajdonosa, Nyéki Zsolt, a Kelet-Magyarország főszerkesztő-helyettese és Dajka László főszervező is útjára indította lasztit, hiszen három napon át ez játssza majd a főszerepet a bujtosi csarnokban.

A huszonnyolc csapatot hét csoportba osztottuk, a meccsdömping az A-kvartett találkozóival kezdődött. A torna első gólját Szőke Péter (DASE) szerezte, aztán potyogni kezdtek a gólok. Pénteken négy csoportban ér véget a küzdelem, szombaton pedig újabb háromban folytatódik. A csoportok első és második helyezettjei, valamint a két legjobb mutatóval rendelkező harmadikok jutnak a vasárnapi egyenes kieséses rendszerű folytatásba.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!