Sport

2014.01.13. 11:33

Több, mint biztatóan szerepeltek a szabolcsiak

Érden rendezték az év első országos megmérettetését, amelyen megyénket a Bököny DSE, a Cellspan Balkány SE és a Nyírsport SE ifjú birkózói képviselték.

Érden rendezték az év első országos megmérettetését, amelyen megyénket a Bököny DSE, a Cellspan Balkány SE és a Nyírsport SE ifjú birkózói képviselték. A nemzetközi meghívásos centrum felkészülési eseményen, ami egyben Lakatos Gábor emlékverseny is volt, négy nemzet 350 reménysége vett részt. A viadalon a magyar utánpótlás mezőny mellett Szerbia, Szlovákia és Csehország fiataljai is színre léptek.

A viadalt hat szőnyegen bonyolították le a szervezők, az évad kezdetéhez méltó erős mezőnyt felvonultató versenyen a szabolcsi fiatalok megállták helyüket. A Radócz János vezényelte különítmény tagjai közül négyen az elődöntőig verekedték magukat – innen már nem sikerült tovább menetelni. Mindazonáltal az elért eredmények így is több, mint biztatósak.

 

Birkózás

Érd Kupa-Lakatos Gábor emlékverseny

Diák II. korcsoport. 22 kg: 3.Felföldi Szabolcs (Bököny DSE).

Diák I. korcsoport. 42 kg: 5. Molnár Csongor (Nyírsport SE).

Serdülő. 42 kg: 5. Pásztor Richárd (Balkány SE).

Kadet. 69 kg: 3. Kiss Gergő (Bököny DSE). 69 kg: 5. Lippai Ádám (Bököny DSE).

 

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!