Sport

2014.02.09. 17:22

A Szparinak hétfőn lesz vasárnap

Antalya, Nyíregyháza - Délelőtt regenerálás, gyúrás, délután városnézés lesz Antalyában a program.

Antalya, Nyíregyháza - Délelőtt regenerálás, gyúrás, délután városnézés lesz Antalyában a program.

Kemény hetet zárt a törökországi Antalyában edzőtáborozó Nyíregyháza Spartacus. A másodosztályú bajnokság listavezetője szombaton két edzőmérkőzést is játszott, a mérleg egy döntetlen, majd egy győzelem.

A vasárnap nem olyan volt mint itthon szokott, ekkor is két edzést vezényelt Lucsánszky Tamás. A hétfő viszont könnyű nap lesz. Délelőtt lazítás, gyúrás szerepel a programban, délután pedig városnézés, ajándékvásárlás.

- Minden rendben van, az időjárásra nem lehet egy rossz szavunk sem, hiszen volt amikor húsz fokos meleg volt. Vasárnap délután ugyan esett egy kis eső, de ez nem okozott gondot. Az ellátás pazar, a reggeli, az ebéd és a vacsora is svédasztalos. A kínálat bőséges, mindenki talál magának megfelelőt. A szálloda konditermét rendszeresen használják a srácok, miként az uszodáz és a szaunát. Esténként csoport és egyéni foglalkozásokat tart Nagy Enikő sportpszichológus, a hangulat jó, az új játékosok beilleszkedése is zavartalan - tuduk meg Krizán Sándortól, akinek már technikai igazgató a titulusa.

Kedden még két edzőmeccs szerepel a programban, szerda délelőtt is lesz edzés, ebéd után pedig már csomagolhatnak a játékosok és vezetők, hiszen indulnak majd haza.

- KM-ML -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!