Sport

2014.02.13. 09:25

Bunyó nélkül ütötték ki az Ördögöket

Nyíregyháza - A Szabolcs Jégsport Egyesület felnőtt jégkorongcsapata számára elérhető közelségbe került a második hely megszerzése az alapszakasz során.

Nyíregyháza - A Szabolcs Jégsport Egyesület felnőtt jégkorongcsapata számára elérhető közelségbe került a második hely megszerzése az alapszakasz során.

Mégpedig annak köszönhetően, hogy a nyíregyháziak alaposan eltángálták (12–3) a Kazincbarcikai Ördögöket. A borsodiak nehezen viselték a súlyos vereséget, 52 perc kiállítást gyűjtöttek be – kész szerencse, hogy a bírók kézben tartották a meccset, így bunyó nélkül ért véget a csata.

A Szabolcs JE együttesének a hátralévő két összecsapáson egy pont szükségeltetik ahhoz, hogy a felsőházban afolytathassa a küzdelmet, ebben az esetben a döntőért játszhatna.

Mindeközben mini tornát rendeztek Nyíregyházán: az U10-es korosztály számára szervezett eseményen a Miskolci Sportiskola, Debrecen HK, Barcikai Ördögök és házigazda Szabolcsi Sólymok lépett jégre. A hazai fiatalok jól helyt álltak (az eredményt itt nem veszik figyelembe), kiváltképp az ifjú hálóőr, aki alig 3 hete húzott először kapusszerkót.

KM

Jégkorong

OB IV., felnőttSzabolcsi Jégsport Egyesület–Barcikai Ördögök 12–3 (3–2, 5–1, 4–0)

Gólütők: Szabó D. 4, Vincze D. 4, Ling T. 2, Kukucska B.,, Kovács P. Jók Szabó D.,Vincze D.,Dósa S. Kovács P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!