Sport

2014.02.19. 11:02

Gyötrődnek, hogy győzhessenek

Az őszi bajnoki gólkirály, Balás Gergő is a listavezető Nagykállót erősíti a folytatásban.

Az őszi bajnoki gólkirály, Balás Gergő is a listavezető Nagykállót erősíti a folytatásban. Máshol az őszi idény után szanaszét kergették a fiúkat – Nagykállóban senkinek nem ment el az esze, hogy hasonlóra vetemedjen. Naná, a megyei első osztályú futballcsapat ,,féltávnál,, vezeti a bajnokságot, evidens, hogy nincs szükség nagytakarításra. A szakmai stáb azért nem ül a babérjain, az erősítés mellett olyan munkára fogta a labdarúgókat, amivel garantált az izomláz.

– Hetente két TRX tréninget iktattam programba, amit az egyik nyíregyházi edzőteremben végzünk, Horváth Péter irányításával – árulta el az újdonság varázsára építő Gerliczki Máté, a Nagykálló edzője, aki nem titkoltan sokat vár a játékosokat alaposan meggyötrő módszertől. – Nyáron saját magamon próbáltam ki, és már a második edzés után elhatároztam: ha lehetőség adódik, amihez partner lesz a nagykállói vezetőség, akkor ezt a felkészülés során a csapat bevonásával alkalmazni fogom. Így történt. A játékoskeret gyakorlatilag összeállt, tulajdonképpen már csak apró finomítások vannak hátra a bajnoki rajtig.

Ami fix: a csatár Balás Gergely a Gerliczki-legénység tagjává avanzsált. Az ,,osztálytárs,, Szatmár Unió FC csatáraként az aktuális évadban tizenhét gólnál tart, ezzel momentán mindenkit lepipál a megye egyben. A feladatköre nyilvánvalóan nem változik, ott kell folytatnia, ahol abbahagyta – immár kállói színekben.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarországban vagy a Kelet.hu-n.)

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!