Sport

2014.02.04. 11:41

Jeges kalapálás szabolcsi módra

A nyíregyházi egyesület felnőtt-, és utánpótláscsapata is remekel a bajnokságban.

A nyíregyházi egyesület felnőtt-, és utánpótláscsapata is remekel a bajnokságban. A Szabolcs Jégsport Egyesület felnőtt, OB IV. osztályban szereplő együttese a DKJ ÍSE elkalapálásával folytatta bajnoki menetelését. A következő mérkőzést „hazai pályán” – esetükben Debrecent jelent – a Barcikai Ördögök ellen játsszák, mégpedig február 07-én (kezdés: 20.20): ha a Nyíregyházán székelő legénységnek rendes játékidőben sikerülne nyerni, nagy lépés tehet annak érdekében, hogy második helyen zárja az alapszakaszt.

Ugyanakkor a Szabolcsi JE utánpótlás-bajnokságban érintett gárdája befejezte az alapszakaszt, amelynek során – mindössze egy vereséggel – a második pozíciót kaparintotta meg. Következik a rájátszás, ahol a döntőbe jutás a cél a tavalyi ezüstérmes csapatnak!

 

Jégkorong

Felnőttek, OB IV.

Szabolcsi Jégsport Egyesület–DJK SE 10–4

(4–0, 3–3, 3–1)

A második harmadban szinte végig hátrányban (kétszer kettős emberhátrányban...) játszottak a szabolcsiak, akik így is nyerni tudtak. Jó védekezéssel és nagy szívvel, érett játékot nyújtva hozták a kötelező siekert. A Szabolcsi JE góljait Szabó D. 3, Ling T. 2, Kövér B. 2, Lády R., Dósa S. és Vincze Dániel ütötte. Jó: Kukucska S., Lády R., Kövér B., Ling T.

 

A bajnokság állása

1. KMH Budapest 15 pont,

2. Szabolcsi Jégsport Egyesület 9,

3. Kazincbarcikai Ördögök 7,

4. Viadukt SE 5,

5. DJK SE 0.

Utánpótlásbajnokság

Szabolcsi Jégsport Egyesület–White Sharks 1–2 (0–2, 0–0, 1–0)

A szoros meccset sok kihagyott helyzet jellemezte. A Szabolcs JE gólját Kovács Kristóf ütötte. Jó: Marozsán N., Kovács K.

Kazincbarcikai Ördögök–Szabolcsi JE 1–11 (1–3, 0–3, 0–5)

Az egyértelmű fölényben játszó szabolcsiak akár nagyobb különbséggel is nyerhettek volna. Gól: Kerle B. 4, Kis Bence 4, Nagy D. 2, Marozsán N. Jó: Kerle B. Kis Bence.

 

Az alapszakasz végeredménye

. NS Strard 12 pont,

2. Szabolcsi JE 10,

3. HK Spartak 8 (55–21),

4. White Sharks 8 (36–19),

5. Veszprémi Jéglovagok 6,

7. Bali-T 2 (17–68),

7. HC Kiskőrös 2 (26–98),

8. Kazincbarcikai Ördögök 0.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!