Sport

2014.02.10. 19:25

Szerdán bezár a bazár

Törökország - Kedden két meccset is játszik Antalyában a Nyíregyháza Spartacus.

Törökország - Kedden két meccset is játszik Antalyában a Nyíregyháza Spartacus.Már nem sokat kell aludni és irány haza! A törökországi Antalyában edzőtáborozó Nyíregyháza Spartacus játékosaiban bizonyára felmerült már az előbbi gondolat, hiszen több mint egy hete készülnek remek körülmények között. Mintha az időjárás is megérezte volna, hétfőn borongós volt, hiszen nem edzettek a nyíregyháziak. Délelőtt regenerálás volt, délután pedig városnézés.

- Nemrégiben értünk vissza a szállodába, éppen most fejeztem be a vacsorát - tudtuk meg hétfőn este Pákolicz Dávidtól, akinél tonhal volt a menü. – Délután szétnéztünk a városban, jártunk egy bevásárló központban található bazárban is. Kemény az edzőtábor, nagyon sokat edzettünk, remélhetőleg kamatoztatni is tudjuk majd a tavaszi meccseken.

Hárman sérüléssel bajlódnak, Paku Roland és Sándor István külön gyakorol, és kérdéses a játéka Rubus Tamásnak. Kedden ugyanis két edzőmeccset is játszik Lucsánszky Tamás együttese, egy román és egy szerb második ligás csapat lesz majd az ellenfél. Szerdán ebéd után pedig irány haza...

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!