Sport

2014.03.31. 12:56

Csonttörés és vérző seb

A nyírbátori futballcsapatból Mészáros Márk és Szilágyi Krisztián is olyan sérülést szenvedett, amelyet korábban már elszenvedett.

A nyírbátori futballcsapatból Mészáros Márk és Szilágyi Krisztián is olyan sérülést szenvedett, amelyet korábban már elszenvedett.

Nagy árat fizettek a kihagyott helyzetekért a nyírbátori játékosok, mint ahogy az NB III-as futballcsapat számára sokba került a DVSC-DEAC elleni szombati 1–1-es döntetlen. Két következményekkel járó sérülés is történt a mérkőzésen: Mészáros Márkot mentő vitte a nyíregyházi kórházba, és műteni is kellett, Szilágyi Krisztiánnak pedig felszakadt a fejbőre.

– A debreceni játékossal futottunk a labdáért, hamarabb elértem, elpöcköltem mellette, mire ő azzal a lendülettel a bal kezemet rúgta meg – emlékezett a történtekre Mészáros Márk. – Azonnal zsibbadni kezdett a karom, nem bírtam tartani sem, a fájdalom sem múlott, így hát kihívták hozzám a mentőt. Kiderült, éppúgy az orsócsontom tört el, mint egyszer gyermekkoromban, csak már nem emlékszem, hogy akkor melyik kezemben is történt mindez. Hétfőn hagyhattam el a kórházat, vállig be vagyok gipszelve, de már készül az a speciális rögzítőkötés, amellyel sportolhatok majd. Azt mondták, hat hét a felépülési idő, nyilván ez arra vonatkozik, ha mondjuk zongorista lennék. De mivel speciális kötéssel a karomon tudok futballozni, ezért két-három héten belül szeretnék visszatérni a pályára. Amint elmúlt a fájdalmam, el is kezdhetem a futóedzéseket.

(A teljes cikket elolvashatja a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. április 1-jei számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!