Sport

2014.03.10. 10:52

Ilyennek még soha nem látta!

A Fatum-Nyírsuli-NRK a szezon talán legtaktikusabb játékával kezdte az MTK elleni párharcot.

A Fatum-Nyírsuli-NRK a szezon talán legtaktikusabb játékával kezdte az MTK elleni párharcot. Jó volt nézni. Mármint azt, ahogy a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata eltángálta az MTK-Budapestet – a csaknem éjszakába nyúlt szombat esti partin. Az 5-8. helyért kiírt, az egyik fél két győzelméig tartó párharcban immár a szabolcsiaknál az előny, és a bujtosi csarnokban tapasztalt felettébb acélos teljesítmény láttán talán elég annyit hozzáfűzni: csak így tovább!

– Öröm számomra, hogy az elmúlt héten gyakoroltakat szinte maradéktalanul megvalósították a lányok – adott hangot elégedettségének Balázs István, a Fatum-Nyírsuli-NRK edzője. – Mindemellett az ellenfél váratlan húzásait rögtön a mérkőzés elején sikeresen lereagáltuk, egyúttal jól alkalmazkodtunk az új helyzethez. Mentálisan nagyon együtt volt a társaság, a csapatmunkához pedig kiváló egyéni produkciók társultak. Ezen tényezők eredménye a győzelem, a szezon talán eddigi legjobb, legtaktikusabb játékával. Jó érzéssel tölt el, hogy a sérülését lassan elfelejtő Roma Flóra régi önmagát idézte, miközben rendkívül pozitív volt Andrejkovics Alexandra önbizalommal teli játéka, ilyennek még soha nem láttam! Ezt támasztja alá, hogy életében először egy fontos mérkőzésen a csapat legponterősebb tagjának bizonyult. Annyit még, egyelőre éltünk a pályaelőnnyel, de még nem dőlt el semmi.

A nyíregyháziak szerdán, az MTK-Budapest otthonában folytatják a csatát.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!