Sport

2014.03.28. 11:08

Tovább szűkítenék a távolságot

Nyírbátor - A harmadik helyen álló DVSC-DEAC elleni meccsre a veretlenség megőrzése a nyírbátoriak minimális célja.

Nyírbátor - A harmadik helyen álló DVSC-DEAC elleni meccsre a veretlenség megőrzése a nyírbátoriak minimális célja.Hét eleji megszólalásakor Márton István, a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapatának edzője már előrevetítette, hogy kellemes gondjai lesznek a szombati csapat összeállításakor, hiszen a beugrók jól teljesítettek a Ferencváros II otthonában 2–0-ra megnyert találkozón. Lássuk, hányan is térhetnek és hányan térnek vissza csapatba a DVSC-DEAC elleni szombati (kezdés 15 órakor) hazai mérkőzésre az utóbb hiányzók közül!

Erdei Zoltán és Lőrincz Sándor már bevethető és elvileg Szilágyi Krisztián is rendelkezésre áll, de mivel neki fejsérülése volt, ezért az ő esetében óvatosak vagyunk, és csak szükség esetén kerülhet sor a szerepeltetésére, várhatóan a kispadon kezd – tartott leltárt Márton István. – Azzal sem árulok el titkot, hogy Erdei Zoltánnak azért vélhetően jut hely a kezdőben. A „kis” Loki állandó kerettel dolgozik, ritkán kap játékost az NB I-es csapattól, de információink szerint ez a meccs most kivételt képez, hiszen az ősszel még nálunk futballozó Kovács Ádám bizonyítani szeretne ellenünk, ezért előfordulhat, hogy lehetőséget kap.

 (A teljes cikket elolvashatja a www.kelet.hu oldalon és a szombati Kelet-Magyarországban)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!