Sport

2014.04.11. 18:19

SZIKSZI-s elsőség a záhonyi Kandó Kupán

Záhony - E héten rendezték meg a 15. jubileumi Kandó Kupa félpályás labdarúgótornát 10 középiskolás csapat részvételével Záhonyban.

Záhony - E héten rendezték meg a 15. jubileumi Kandó Kupa félpályás labdarúgótornát 10 középiskolás csapat részvételével Záhonyban.

A nyolc vendég együttest és a két hazai csapatot Ivánné Nagy Bernadett, a záhonyi középiskola ált. igazgató-helyettese és Háda Imre, a negyedszázados évfordulóját ünneplő határváros polgármestere köszöntötte. A résztvevők két hármas és egy négyes csoportban játszottak körmérkőzést, majd a csoportok azonos helyezettjei egymás között döntötték el a végső helyezéseket. A döntőbe a nyíregyházi Széchenyi István Közgazdasági SZKI, a kisvárdai Szent László SZKI és a hazai Dr. Béres József Kollégium csapata került be.

A színvonalas és izgalmas mérkőzések nyomán az utolsó percben szerzett találattal a SZIKSZI csapata (felkészítő: Lőrincz Árpád) nyerte el a kupát a Dr. Béres József Kollégium gárdája (Gyüre Róbert) előtt. A jelenlévő csapatvezetők a torna legjobb kapusa címet Csopák Martinnak (Dr. Béres József Kollégium) ítélték, míg a legeredményesebb góllövőnek járó különdíjat Demeter Attila és Demeter László (Babus Jolán Kollégium, V.namény) vihette haza. A rendezvényt tájjelegű töltött káposzta elfogyasztásával a sportolók és edzőik közös ebédje zárta.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!