Sport

2014.05.14. 15:14

Csak az eredményben nem egyeztek meg

Nyíregyháza - Kemény csata várható a kisvárdai megyei derbin, de a lelátón sportszerű hangulat uralkodhat.

Nyíregyháza - Kemény csata várható a kisvárdai megyei derbin, de a lelátón sportszerű hangulat uralkodhat.

Mindenben megegyeztek. A biztosítási kérdésekben, a vendégszurkolóknak biztosított jegyek számában, abban, hogy a szurkolók törekednek majd a sportszerű légkörre, és hogy kiemelt meccs, ide vagy oda, nem emelkednek a jegyárak. Miként az ősszel, úgy a szombati NB II-es megyei rangadó előtt is egy asztalhoz ült a Kisvárda Master Good és a Nyíregyháza Spartacus egyik elöljárója, vagyis Major Attila és Barczi Róbert ügyvezetők, a szurkolótáborok és a biztosítást végző rendőrség képviselői.

– Az ősszel is nagyon jó üzenete volt annak, hogy a meccs előtt egyeztettünk, hiszen a megyén belüli presztízs ellenére ritka sportszerű hangulat uralkodott a nyíregyházi stadionban – mondta a Várda Labdarúgó Kft. ügyvezetője, Major Attila. – A szurkolók képviselői most is abban maradtak, hogy egymás csapatát és annak céljait tiszteletben tartva drukkolnak majd kedvenceiknek. Úgy alakult, hogy más-más szempontból ugyan, de mindkét fél számára hatalmas a tét, ennek megfelelően kemény csatára van kilátás, de bízunk benne, hogy a lelátói légkörre nem lesz majd panasz. A rendőrség bejárta a helyszínt, a mintegy kétszázötven, szervezett formában érkező vendégszurkolót külön szektor és parkoló várja majd, és a hazai tábor is maradhat a megszokott helyén, a vár oldalában. Kilencven rendőr és ötven biztonsági ember vigyázza majd a rendet. Két és fél-háromezer szurkoló is összejöhet szombaton kora este, a nagy érdeklődés ellenére a jegyárakon nem változtatunk, azaz egységesen nyolcszáz forintba kerülnek majd a belépők.

Az illetékesek tehát mindenben megegyeztek, csupán egy valamiben nem jutottak dűlőre. A végeredményben. Azt majd eldöntik a csapatok egymás között.

KM-BT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!