Sport

2014.05.03. 19:42

Kisvárdai vereség a Békéscsabától

Kisvárda - A labdarúgó NB II-ben a Kisvárda Master Good tavasszal először vesztett hazai környezetben, a két öngólt is hozó mérkőzésen a békéscsabaiak vitték el a három pontot a Várkertből.

Kisvárda - A labdarúgó NB II-ben a Kisvárda Master Good tavasszal először vesztett hazai környezetben, a két öngólt is hozó mérkőzésen a békéscsabaiak vitték el a három pontot a Várkertből.

Ezzel a Kisvárda pozíciója nem javult, változatlanul nagy harcot kell vívnia a kiesés elkerüléséért.

Jegyzőkönyv

Kisvárda Master Good–Békéscsabai Előre 1–2 (0–1)

Kisvárda, 1100 néző, v.: Nazsa (Tőkés, Galán).

Kisvárda: Nacsa – Molnár R., Hegedűs T., Mboussi, Bognár Zs. – Kornutjak, Nagy B. (Miskolczi, 62.) – Brankovics (Üveges, 73.), Popovics (Irhás, 62.), Fodor A. – Pavlov. Szakmai igazgató: Révész Attila.

Békéscsaba: Póser – Tolmbaye, Koszó, Balog Zs., Király P. – Tölgyesi, Gajdos (Soós J., 91.), Bagi (Károly B., 77.), Lucas – Pantovics, Prasler (Mosquera, 78.). Vezetőedző: Komjáti András.

Percek, események

23. perc: békéscsabai kisszöglet után Tolmbaye adott jobbról középre, a túlsó kapufánál Pantovics és Nagy Bálint érkezett, végül utóbbiról csorgott saját kapujának jobb alsó sarkába a labda. Öngól, 0–1.

53. perc: Gajdos nagyszerű átadásával Pantovics ugrott kis, és 16 méterről a jobb alsó sarokba lőtte a labdát, 0–2.

75. perc: Irhás sarokkal Fodor elé játszott, az ő baloldali beadására Üveges és Balog Zsolt egyszerre vetette bele magát, végül a csabai csapatkapitányról került a bal alsó sarokba a labda, Öngól, 1–2.

Mesterszemmel

Révész Attila: – Az első félidei játéka alapján a Békéscsaba győzelme teljesen megérdemelt, összehasonlítva a két támadószekciót, sajnos osztálynyi volt a különbség. A második játékrészben szívből játszottunk, de a minőséget sajnos ekkor sem mi képviseltük.

Komjáti András: – Ha az első félidőben, vezetésünk után pontosabbak és figyelmesebbek vagyunk, akkor könnyebbé tehettük volna a mérkőzést. Kettő nullás előnyünk után érthetetlen módon megint visszaálltunk, így a magunk dolgát nehezítettük meg, de azt hiszem, megérdemelten nyertünk.

(Részeletesebben a kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. május 5-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!