Sport

2014.06.04. 09:51

Debrecenből érkezett a legsportosabb család

Nyíregyháza - Három eredményhirdetéskor is elhangzott a Chrobák családi név vasárnap a Kelet-Magyarország – Cellspan futónapon Nyíregyházán az erdei tornapályán.

Nyíregyháza - Három eredményhirdetéskor is elhangzott a Chrobák családi név vasárnap a Kelet-Magyarország – Cellspan futónapon Nyíregyházán az erdei tornapályán. Az édesapát, Chrobák Gyulát faggattuk a siker titkáról, s igen csak elámultunk, amikor kiderült, két gyermekével Debrecenből érkezett lapunk sportrendezvényére.

– Vásárosnaményi származású vagyok, s a múlt héten édesanyáméknál otthon voltunk. A Kelet-Magyarországban láttuk meg a futónapi felhívást, s a gyerekeim azonnal mondták, hogy itt a helyünk – magyarázta a családfő.

Lili és Gergő versenyszerűen sportolnak a Debreceni Sportcentrumban, szombaton is Miskolcon voltak versenyezni. Azt hittem, hogy fáradtak lesznek, de nem, jönni akartak nyíregyházára is. Én triatlonoztam és hosszú távfutó voltam, így Lili és Gergő már két éves korában elkezdett sportolni. A feleségem otthon maradt a 10 hónapos Borival, de ígérem, jövőre már ők is jönnek ide velünk.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!