Sport

2014.06.01. 11:01

KM-futónap az erdőben

Nyíregyháza - Vasárnap reggelre a szél elállt, az eső sem csepereg, így remélhetőleg az időjáráson nem fog múlni az a családi futónap, amelyet a Kelet-Magyarország szerkesztősége rendez a Cellspan Kft.-vel közösen június 1-jén 10 órától Nyíregyházán az erdei tornapályán.

Nyíregyháza - Vasárnap reggelre a szél elállt, az eső sem csepereg, így remélhetőleg az időjáráson nem fog múlni az a családi futónap, amelyet a Kelet-Magyarország szerkesztősége rendez a Cellspan Kft.-vel közösen június 1-jén 10 órától Nyíregyházán az erdei tornapályán. Természetesen érdemes korában érkezni, hiszen előtte lesz közös bemelegítés, T-Dance zumba Tomiékkal, ingyenes egészségügyi mérés a Jósa András Oktatókórház dolgozóinak köszönhetően.

10 órakor aztán kezdődik a jó hangulatú futás, kocogás. Az óvodásokra és az 1-4. osztályos diákokra 550 méter megtétele vár, az 5-8. osztályos diákok 900 métert futnak, míg a családi verseny résztvevői (1 felnőtt és egy gyermek) szintén 550 métert tesznek meg. A felnőttek pedig 6 ezer méteren bizonyíthatják állóképességüket.

A szerencsések a tombolasorsolásnak köszönhetően ajándékokkal térhetnek haza.

A vidám családi eseményről a helyszínről folyamatosan beszámolunk majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!