Sport

2014.06.28. 18:28

Négy között a Tigers!

Nyíregyháza - A nagy meleg szinte megtizedelte az amerikai focistákat.

Nyíregyháza - A nagy meleg szinte megtizedelte az amerikai focistákat.

Volt munkája bőven a doktornak. A nagy melegben hullottak a játékosok a divízió 2-es amerikai focibajnokság rájátszásán a Nyíregyháza Tigers - Szombathely Crushers meccsen. A vendég vasiak jó két tucatnyian érkeztek a Tiszavasvári úti pályára, majd egymás után estek ki a játékosaik. Izomgörcsök, zúzódások, deréksérülés csonkította a vendégcsapatot.

A meccs egyénként hamar eldőlt, hiszen az első negyedben a szülinapos Pavlo Lesiw, majd Molnár Tamás is tédéztek, és pluszban még két-két pontot is szereztek. A második negyedben az amerikai Troy Rice szokásos szlalomázással hozta az újabb tédét, majd sérülés miatt kiállt a játékmester.

A második félidőben elsősorban a védősorok jeleskedtek, a vasiak Hasznos Sebastian révén szépíteni tudtak, igaz a játékos szintén megsérült és a pálya széléről nézhette társait. Többször is állt a játék sérülés és ápolás miatt, a záróetap pedig pontot már nem hozott.

A Tigers ezzel a papírformának megfelelően lépett túl a szombathelyieken és a négy közé jutott. A nyíregyháziak elődöntőbeli ellenfele a vasárnapi Miskolc Renegades-Újbuda Rebels II. találkozó győztese lesz. Amennyiben a borsodiak nyernek akkor Miskolcon, amennyiben a Rebels győz, akkor Nyíregyházán jöhet a fináléba jutást eldöntő találkozó.

Amerikai foci: divízió 2-es rájátszás

Nyíregyháza Tigers - Szombathely Crushers

24-6 (16-0, 8-0, 0-6, 0-0)

Pontszerzők: Molnár 10 (6, 2, 2), Lesiw 8 (6, 2), Rice 6, illetve Hasznos 6.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!