Sport

2014.06.25. 11:26

Pozitív mérleggel zárt gyermekbajnoki döntő

Debrecen - A verseny, amely után mindenki, így a GKS-Nyíregyháza gyermek korcsoportos fiúcsapatának tagjai is aranyérmet kaptak.

Debrecen - A verseny, amely után mindenki, így a GKS-Nyíregyháza gyermek korcsoportos fiúcsapatának tagjai is aranyérmet kaptak.

A gyermekbajnokság országos döntőjében szerepelhetett a GKS-Nyíregyháza csapata, amely a debreceni dzsemborin a 9–16. helyekért küzdhetett. A csoportmérkőzések során valamennyi ellenfelét legyőzte a GKS (a Szolnokot 70–66-ra, a Dombóvárt 70–49-re, az Óbudai Kaszásokat pedig 52–51-re), így a helyosztón a kilencedik pozícióért küzdhettek meg a nyíregyháziak. Az ellenfél a bajnokságban vendégcsapatként résztvevő Nagyvárad volt, és a romániaiak végül két ponttal, 63–61-re nyertek, így a GKS-nek a tizedik hely jutott.

Ugyanakkor ebben a korosztályban hivatalos végeredményt nem hirdetnek, valamennyi résztvevő aranyérmet kapott. A csapat tagja voltak: Csernus Áron, Csikós Botond, Dévald Péter, Ferencz Bálint, Heinrich Balázs, Ignácz Milán, Kurucz Ádám (ő kapta a csapat legjobbjának járó különdíjat), Magyari Gergely, Mezei Marcell, Seszták Bence, Somogyi Zsombor, Szalmási Tibor, Végső Bálint. Edzők: Gombkötő Norbert, Pethő Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!