Sport

2014.06.26. 19:36

Válogatott meghívót ért a mutatott játék

Tiszalök - Első alkalommal rendezték meg – az V-VI. korcsoportos tanulók számára – a strandlabdarúgó diákolimpia országos döntőt – a Balaton déli partjának fővárosában, Siófokon.

Tiszalök - Első alkalommal rendezték meg – az V-VI. korcsoportos tanulók számára – a strandlabdarúgó diákolimpia országos döntőt – a Balaton déli partjának fővárosában, Siófokon. A szervezők biztosították, hogy a játékosok, a csapatvezetők és a kilátogató vendégek igazi sportélményekben és kellemes kikapcsolódásban részesüljenek.

Tizenkilenc csapat lépett színre, köztük a tiszalöki Teleki Blanka Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. A Tisza-partiak a csoportmérkőzések során Dunakeszit 5–4-re, a Karcagot 6–2-re, a Veszprémet 6–3-ra, a Kisbért pedig 4–2-re győzték le, így elsőként jutottak a legjobb nyolc közé. A negyeddöntőben – nagyon izgalmas meccsen – 2–1-es vereséget szenvedett attól Gyöngyöstől, amely gárda az utánpótlás válogatott gerincét alkotja.

A hátralévő két találkozóból az elsőt a hosszabbításban, szintén 2–1-re elbukta a teleki a Siófokkal szemben, majd a hetedik helyért kiírt összecsapáson másodszor, immár 7–6-ra nyert a Dunakeszi ellen. Örömteli tény, hogy a tiszalöki Lakatos Károly a mutatott játéka alapján felkeltette a szövetségi edző figyelmét és meghívást kapott az utánpótlás válogatott edzőtáborába.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!