Sport

2014.07.08. 17:24

Most megnyerte maratoni meccsét

Fucsovics Márton szerint nincs miért bosszankodnia a vasárnapi vereség után, ennek jeleként kedden már az új olaszországi állomáshelyén nyert.

Fucsovics Márton szerint nincs miért bosszankodnia a vasárnapi vereség után, ennek jeleként kedden már az új olaszországi állomáshelyén nyert.

Nincs megállás, a múlt heti jó szereplése következtében profi pályafutása legjobb világranglista-helyezésével (167.) rendelkező Fucsovics Márton helyszínt váltott Olaszországon belül, Todiból San Benedettóba tette át a székhelyét, és kedden megkezdte szereplését az előzőhöz hasonló erősségű, tehát 35 ezer euró összdíjazású, salakpályás ATP-challengerversenyen. Ha döntőt játszik az ember (mint ahogy Marci tette vasárnap késő este), néhány órája van a költözésre és a történtek megemésztésére. Rányomja a bélyegét a továbbiakra, ha már-már megnyertnek hitt meccset veszít el az ember?

– Ez most nem olyan vereség volt, ami után keseregnem kellene – mondta megkeresésünkre Fucsovics Márton, miközben az ásványvízéről is híres olaszországi város tengerpartján sétálgatott. – Jól játszottam, bírtam és többnyire irányítottam a hosszú labdameneteket, amiből talán az is következik, hogy a salakos borításon is egyre otthonosabban mozgok. Ellenfelem, Aljoz Bedene fokozatosan lendült játékba, és bár nem éreztem, hogy jobb lenne nálam, jól sáfárkodott azzal, hogy a harmadik szett elején el tudta nyerni az adogatásomat. Utána sajnos több bréklabdát is elrontottam.

Kedden délutáni meccs várt San Bendettóban Marcira, aki a világranglistán 278. helyen álló argentin riválisa ellen 2 óra 22 perc alatt nyert 6:7, 6:0, 6:3-ra.

További részletek a  Kelet-Magyarország 2014. július 9-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!