Sport

2014.07.13. 14:01

Nyolcaddöntősök és Majoros szettet sem vesztett

Olaszország, Tiva del Grada - Az ifjúsági fiúválogatott és nyírbátori játékosa is nagyszerűen menetel a korosztályos asztalitenisz Európa-bajnokságon.

Olaszország, Tiva del Grada - Az ifjúsági fiúválogatott és nyírbátori játékosa is nagyszerűen menetel a korosztályos asztalitenisz Európa-bajnokságon.Mindhárom csoportmérkőzését megnyerte, így az első helyen zárt a C jelű kvartettjében a magyar ifjúsági fiúválogatott az olaszországi Tiva del Gradában, a korosztályos Európa-bajnokságon.

A lengyelek elleni 3–0 a mieink péntek este az oroszokat 3–1-re, a belgákat szombaton 3–0-ra verték, így automatikusan bekerültek a legjobb tizenhat közé, és nyolcaddöntőt játszhatnak.

A csapat nyírbátori tagjának, Majoros Bencének továbbra is hibátlan a mérlege, hiszen a nyitómeccshez hasonlóan az orosz Nyikita Jarusint (12, 6, 3) és a belga Jasper Merckxet (5, 8, 6) is 3:0-ra verte.

KM-BT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!