Sport

2014.07.17. 11:04

Spanyol ellenfél az elődöntőért

Recanati - Fucsovics Márton számára a négy közé jutás lesz a tét a zsinórban harmadik olaszországi ATP-challengerversenyén.

Recanati - Fucsovics Márton számára a négy közé jutás lesz a tét a zsinórban harmadik olaszországi ATP-challengerversenyén.A szerda esti teniszhorror (előbb biztos győztesnek tűnt, aztán vesztett állásból kellett visszakapaszkodnia) Fucsovics Márton (166. a világranglistán) csütörtökön rápihenhet a negyeddöntőre az olaszországi Recanatiban, ahol 35 ezer euró összdíjazású, kemény pályás ATP-challengertornán vesz részt. A négy közé jutásért pénteken a spanyol Adrian Menéndez-Maceiras (186.) lesz Marci ellenfele, akit az ötödik, a nyíregyházi teniszezőt pedig a negyedik helyen emeltek ki. A két versenyző korábban még nem találkozott egymással.

Ezen a tornán párosban is szerepelt a 22 éves magyar játékos: az első fordulóban a perui Duilio Berettával szenvedtek 6:4, 6:3-as vereséget a negyedik helyen kiemelt Viktor Baluda, Sergio Galdos (orosz, perui) kettőstől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!