Sport

2014.07.22. 07:20

Szpari: elkezdték a jegyárusítást!

Nyíregyháza - Csak elővételben lehet belépőhöz jutni a Szpari-Loki bajnoki nyitányra és a többi meccsre.

Nyíregyháza - Csak elővételben lehet belépőhöz jutni a Szpari-Loki bajnoki nyitányra és a többi meccsre.Már vannak olyanok, akik érvényes jeggyel bírnak a pénteki Szpari-Loki NB I-es bajnoki mérkőzésre. A klub irodáján ugyanis hétfőn délután elkezdték a belépők árusítását. Miként arról már lapunkban többször is beszámoltunk, az új szezonban csak elővételben váltott, névre és helyre szóló jegyekkel lehet bemenni az élvonalbeli focimeccsekre.

– Hétfőn délután indult a jegyek árusítása, és város több pontján lehet majd megvenni elővételben a névre és helyre szóló belépőket. Erre azért van szükség, mert az új törvényi előírásoknak csak így tud megfelelni a klub. A kezdés előtt három órával bezárnak a pénztárak.

– Emelkedtek az árak, aminek az oka, hogy a jegyrendszer bevezetése alaposan megdrágítja a kibocsátást. A jegyárakat úgy alakítottuk ki hogy Révész Bálint tulajdonos a többletköltségeket magára vállalta -nyilatkozta Lucsánszky Tamás klubigazgató.

KM-ML

Jegyvásárlási lehetőségek

Városi Stadion, Spartacus Klubház. (Ezen a héten a következő időpontokban, Kedd: 9-17, szerda: 9-17, csütörtök: 9-14, péntek: 9-16)

Sky Travel Utazási Iroda (Nyíregyháza, Szabadság tér 4.)

Ticket Line (Nyíregyháza, Szarvas utca 1-3. V. emelet)

Autoclub Travel (Nyíregyháza, Dózsa György utca 9.)

Media Markt (Nyíregyháza, László utca 12.)

Neckermann Utazási Iroda (Nyíregyháza, Szent István utca 1.)

OTP Travel Kft.(Nyíregyháza, Dózsa György u. 3.)

Quaestor Travel (Nyíregyháza, Kossuth tér 8.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!