Sport

2014.08.03. 14:12

Bátor, Várda: jöjjön, aminek jönnie kell!

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A felkészülési menetrendnek megfelelően mindkét, az NB III. Keleti-csoportban érdekelt megyei futballcsapat pályára lépett a hétvégén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A felkészülési menetrendnek megfelelően mindkét, az NB III. Keleti-csoportban érdekelt megyei futballcsapat pályára lépett a hétvégén. A Nyírbátor hazai pályán 3–1-re nyert az „osztálytárs” Hajdúböszörmény ellen, mégpedig három legrutinosabb játékosa nélkül. Erdei Zoltán munkahelyi elfoglaltság, Ambrusz Árpád, illetve Szilágyi Krisztián sérülés miatt hiányzott.

A Kisvárda Master Good a második vonalban szereplő Szolnok vendégeként mutatta meg magát és biztató teljesítményt nyújtva döntetlent harcolt ki.

A Bátor, akárcsak a Várda legközelebb szombaton, immár tétmérkőzésen érdekelt: előbbi a Vácot, utóbbi a Tökölt fogadja a Magyar Kupa országos főtábla első fordulójában. Jöjjön tehát, aminek jönnie kell...

- KM -

 


Edzőmeccsek

Nyírbátor–Hajdúböszörmény 3–1 (1–1)

A Nyírbátor góljait Nagyd D. 2 és Benkő szerezte.

Szolnok–Kisvárda Master Good 1–1 (1–1)

A Kisvárda gólját Molnár R. szerezte.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!