Sport

2014.08.23. 19:40

Gólparádé az ugornyai El Classicón

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 2. fordulójának szombati nyitányán egy mérkőzést játszottak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 2. fordulójának szombati nyitányán egy mérkőzést játszottak.

Vásárosnamény–Tiszamenti SE 5–3 (2–1)

Gergelyiugronya, 200 néző, v.: Znamecz.

Vásárosnamény: Kovács Zs. – Bagi Z., Szabó K., Illés N., Sebestyén G. (Illés N.), Kormos Á. (Bihon A.), Danku J., Illés P., Bicskó G., Mándi L., Deskó D. Edző: Szilágyi Bertalan.

Tiszamenti SE: Csordás A. – Szűcs Á., Széplaki S. (Koncz Sz.), Mokri R., Gajda A., Bálint A. (Gál Z.), Peregrin R., Ducsi B., Somogyi Á., Fodor Cs., Simon G. Edző: Szabó Gusztáv.

Gól: Mándi L. 2, Deskó D. (11-esből), Illés P., Bicskó G., illetve Peregrin R., Bálint A., Fodor Cs. Ifi: 3–1.

Szilágyi Bertalan: – A szerzett gólok számával elégedett vagyok, azzal már kevésbé, hogy hármat is kaptunk... A játékunk sem volt az igazi, de legalább a közönség jól szórakozott.

Szabó Gusztáv: – Hetvenöt percig jól tartottuk magunkat az El Classicónk, aztán a kihagyott helyzetek megbosszultak magukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!