Sport

2014.08.27. 09:43

Szégyen, gyalázat, amit műveltek

Mándok - Csoma Dezső szerint néhány mándoki játékos nem készült igazából a szatmári mérkőzésre.

Mándok - Csoma Dezső szerint néhány mándoki játékos nem készült igazából a szatmári mérkőzésre. Csoma Dezső felhúzta magát. Olyannyira, hogy a Szatmár Unió FC ellen elbukott összecsapás után inkább nem mondott semmit. Illetve csak nagyon keveset. Egészen pontosan annyit: „Nem akarok most nyilatkozni, alszunk rá egyet”.

Tény és való, a Szi-Zo Sport megyei első osztályban érdekelt mándoki futballcsapat beragadt a rajtnál. A Balkánnyal szembeni hazai döntetlen még nem verte ki a biztosítékot, holott a gárda két tizenegyest is elpackázott, elvégre ez rangadónak minősülő találkozó volt. A balul elsült szatmári túra annál inkább dühítette a szakvezetőt. Nem véletlenül: a fehérgyarmaton székelő házigazdát ugyanis a nyitányon 6–0-ra kalapálták el Tiszavasváriban – ilyen előzmények után mért csapást (1–0) az előzetesen az élcsapatok közé sorolt Mándokra.

– Ideges voltam, ezért nem akartam semmi olyat mondani, amit később esetleg megbántam volna – indokolta Csoma Dezső, a Mándok edzője, hogy miért kért időt a történtek elemzésre. – Az új szerelésben nagy mellénnyel mentünk a pályára, a fiúk a meccs előtt már bekönyvelték a három pontot. Lebecsülték a gyarmati fiatalokat, ami rettentően felbosszantott. Hiába hívtam fel a figyelmet, hangsúlyoztam különös módon az ötözőben: nehogy bárki lekezelje őket azért, mert az első fordulóban kaptak egy kiadós pofont. Hát, most mi is kaptuk egy nagyot... Az is bebizonyosodott: az alázat, akarat nélkül nem lehet eredményt elérni, pláne, hogy az ellenfél pedig csúszott, mászott, harapott. Több mint valószínű, néhány ember nem készült igazából a meccsre, szégyen gyalázat, amit műveltek. Egy gólt rúgtunk két forduló során, egy pontunk van, nincs miről beszélni...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!