Sport

2014.09.30. 15:08

A Balázs-csapat biztató bemutatkozása Egerben

Nyíregyháza - Két héttel a röplabda NB II-es bajnokság kezdete előtt felkészülési tornán vett részt a Nyíregyházi Főiskola-Nyírsuli Akadémia női röplabdacsapata – Egerben.

Nyíregyháza - Két héttel a röplabda NB II-es bajnokság kezdete előtt felkészülési tornán vett részt a Nyíregyházi Főiskola-Nyírsuli Akadémia női röplabdacsapata – Egerben. A serdülő korú játékosokat felvonultató, nyáron alakult szabolcsi együttes bemutatkozása több, mint biztatóan sikerült. A Balázs István által irányított gárda két meccset nyert, és csupán rosszabb játszmaaránnyal szorult a második helyre úgy, hogy a későbbi győztes Debrecent 2:1-re verte. Az eredmény másodlagos volt, sokkal fontosabb tényező, hogy a fiatal társulat megmérettette magát a felnőttek között. Erre tökéletesen alkalmasnak bizonyult a hevesi esemény.

Különdíjban részesült a a nyíregyházi cspat legjobb teljesítményét nyújtó tehetsége, a tizennégy esztendős Ratkos Petra. Az akadémisták október11-én, Egerben kezdik bajnoki szereplésüket, a hazai debütálás 19-én, 15 órától lesz a Buszacsában.

KM

Felkészülési torna, Eger

Nyíregyházi Főiskola-Nyírsuli Akadémia–Agria Eger 1:2, Nyíregyházi Főiskola-Nyírsuli Akadémia–Eötvös Ráthonyi Debrecen 2:1, Nyíregyházi Főiskola-Nyírsuli Akadémia–Szolnoki Sportcentrum 2:1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!