Sport

2014.09.06. 20:32

A jó szándék és a tenni akarás csarnoka

Nyíregyháza - Illusztris személyiség avatták fel a Szent Imre Katolikus Gimnázium tornacsarnokát, a Nyíregyházi Kosársuli bázisát.

Nyíregyháza - Illusztris személyiség avatták fel a Szent Imre Katolikus Gimnázium tornacsarnokát, a Nyíregyházi Kosársuli bázisát.

Amilyen lenyűgözően szép és praktikus, illetve amennyire megoldja a Szent Imre Katolikus Gimnázium és Általános Iskola valamint a létesítményt sportcélokra leginkább használó Nyíregyházi Kosársuli napi gondjait, olyan színpompásra és hosszúra sikeredett a 430 millió forintos beruházásból megvalósult tornacsarnok avató ünnepsége.

A beruházáshoz szükséges pénz java része a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségen (MKOSZ) keresztül a Bige Holding Cégcsoport társasági adós (taó) felajánlásából valósult meg. Az esemény jelentőségét mutatja, hogy a tekintélyes vendéglistán ott volt Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházügyi államtitkára, Szalay Ferenc, az MKOSZ elnöke valamint Bige László, az ország második leggazdagabb emberének számon tartott, vegyipari vállalkozó, aki a felajánlást tette.

További részletek a Kelet-Magyarország 2014. szeptember 8-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!