Sport

2014.09.04. 16:06

Andriska megsegítésért focizik a Szpari

Máriapócs, Nyíregyháza -  A hét végén nincs forduló az NB I-es focibajnokságban, ám pénteken így is pályára lép a Szpari.

Máriapócs, Nyíregyháza -  A hét végén nincs forduló az NB I-es focibajnokságban, ám pénteken így is pályára lép a Szpari. Ezúttal nem bajnoki pontokért meccselnek Bajzát Péterék, hanem egy kisfiú megsegítésért. A máriapócsi Nagy Andriskának vérzékenységi gondjai vannak, a tizennégy hónapos kisfiú állapota egy januári agyvérzést követően még inkább megromlott. A kisgyermek egyedül neveli édesanyja, mégpedig nehéz anyagi körülmények között.

A máriapócsi fociklub vezetői megpróbálnak segíteni a kisfiún és édesanyján, ezért egy jótékonysági meccset szerveznek. A megye élcsapatát hívták meg, a Nyíregyháza Spartacus vezetői pedig természetesen módon azonnal rábólintottak az invitálására. Így pénteken 17 órakor kezdődik a Máriapócsi LK-Nyíregyháza Spartacus találkozó, amelyre ötszáz forint a belépő és a bevételt átadják az édesanyának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!