Sport

2014.09.15. 12:32

Kardos doktorék heti hetese

Kisvárda - A Kisvárda gyógyszerész végzettségű belső védője a nyáron kevés híján Izlandon kötött ki.

Kisvárda - A Kisvárda gyógyszerész végzettségű belső védője a nyáron kevés híján Izlandon kötött ki.

Az első három meccséből kettőt egygólos különbséggel nyert meg a Kisvárda Master Good a labdarúgó NB III-ban, de még mielőtt fanyalogni kezdett volna bárki is, az utóbbi két játéknapon beindult a henger a visszajutásra vágyó csapattal: előbb a Jászberényt verték hazai pályán 7–1-re, majd szombaton Tiszaújvárosban diadalmaskodtak 7–0-ra. Innentől kezdve ez lesz a módi?

Feltüzelt állapotban

– A győzelmeket el lehet várni a csapattól, azt viszont nem tudjuk megígérni, hogy mindig ilyen fölényesen nyerünk – válaszolta a várdaiak egyik nyári szerzeménye, Kardos Norbert, aki fejesgóllal vette ki a részét a tiszaújvárosi győzelemből. – Volt egy kis bizonytalanság a meccs körül, mert a centerpályán nem lehetett játszani, a hazaiak pedig a szabvány műfüves pálya helyett ragaszkodtak a kisméretű füves játéktérhez. Már úgy tűnt, nem lesz meccs, amikor belementünk az alkuba, és eléggé feltüzelt állapotban jöttünk ki az öltözőből. Feldobott bennünket az is, hogy a szurkolóink nem hagytak magunkra, jóvoltukból siralomház helyett igazi meccshangulatban futballozhattunk. Az elején Erős Gabi nagyszerű szabadrúgásait követően két fejesgóllal törtük fel az ellenfél ellenállását, utána pedig már könnyebb dolgunk volt, hiszen a Tiszaújváros kénytelen volt kinyílni, és ezt kihasználva szép akciók végén rúgtuk a góljainkat. A következő két fordulóban várhatóan jóval nehezebb dolgunk lesz, hiszen a hozzánk hasonlóan öt győzelemmel rajtoló csapatokkal játszunk, előbb a Putnokot fogadjuk, majd Cigándra látogatunk.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország 2014. szeptember 16-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!