Sport

2014.09.22. 11:36

Képes lendíteni a csapatán

Nyírbátor - Az utóbbi két hazai meccsen a cseresorból előrelépett Ráti Gergő is sokat tett a nyírbátoriak győzelméért.

Nyírbátor - Az utóbbi két hazai meccsen a cseresorból előrelépett Ráti Gergő is sokat tett a nyírbátoriak győzelméért.

Íme a példa, amikor valaki szerzett gól nélkül is képes megváltoztatni a mérkőzés képét. A Nyírbátori FC legutóbbi két hazai bajnokiján Ráti Gergő csereként beállva tett sokat azért, hogy a hármas győzelmi sorozatban lévő NB III-as csapat a Gyöngyös (4–1) és a Veresegyház (2–0) elleni mérkőzését is megnyerje. A hevesiek ellen Ráti 2–1-es vezetésnél, a 66. percben állt be, szombaton pedig még 0–0 volt az állás, amikor újra Pálvölgyi Balázst váltotta.

– Magam is úgy érzem, hogy a kispadról beszállva is sikerült hozzájárulnom a csapat sikereihez, és ennek örülök – árulta el Ráti Gergő. – A Gyöngyös ellen kiharcoltam egy tizenegyest és gólpasszt adtam, mindezt öt percen belül, most pedig rólam állították ki a vendégek játékosát és volt néhány lendületes elfutásom. Az az igazság, hogy hasi sérvműtétem után egy hónap késéssel kezdtem el a munkát a nyáron, mostanra talán már utolértem magam, és várom a jó folytatást. Az elején még nem lehetett tudni, hogy mire leszünk képesek, de már összeállt a csapat, a közösség is remek, és úgy érzem, senkitől sincs félnivalónk.

További részletek a Kelet-Magyarország 2014. szeptember 23-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!